+
<
>
<
>
Clarenden. VA

This progressive and forward-thinking congregation came to Reve design-studio and KUBE architecture for ideas on how to make their worship and fellowship spaces operate more successfully with their nontraditional method of worship.  In addition, the rear entry, which has now become the main facade of the church, is in need of renovation to display a more attractive and welcoming face to the neighborhood.  KUBE and Reve are proposing a full-height glass facade, with a green wall that represents the main mission of the church: feeding the hungry and welcoming all to their table. A row of doors in this facade creates a seamless indoor/outdoor relationship, allowing the fellowship space to spill out onto the new front porch of the church.  The renovated main sanctuary will have flexible seating to allow a variety of seating arrangements and uses, and a wall of folding doors will separate the sanctuary from the entry/fellowship space, with the possibility of joining or dividing the spaces as desired.